Jump to content
2600Hz Community

Can't register sip devices


Recommended Posts

Hello everyone,

I have just installed the kazoo using this documentation https://docs.2600hz.com/sysadmin/doc/install/install_via_centos7/

My issue is, I can't register sip accounts. I tried registering accounts from the Zoiper desktop  and the various android VOIP  apps.

BTW i have successfully created an account in the kazoo.

Here are a couple of screenshots which may be useful for you to help me.

I don't know it is a problem or not, but i have installed kazoo locally in a Virtual Machine running on the MAC OS.1116953449_Screenshot2021-04-02at15_51_09.png.eab6163ce95fe4d244610a51d05fdf20.png1296075512_Screenshot2021-04-02at15_53_23.thumb.png.566846b07b87a08c6b7511886de397ff.png

1998738715_Screenshot2021-04-02at16_17_15.png.92bdb09b43fad560ae5a0c313d3d0b61.png1712986124_Screenshot2021-04-02at15_55_13.thumb.png.b93a306ecf0b772590e9d9df3cbc31d7.png

1705918643_Screenshot2021-04-02at16_00_08.png.84e84ed9d70968dfc4fa9a51c7b588a7.png

120685691_Screenshot2021-04-02at15_58_08.png.fb6c0dbc218cb58df6f51dade3b44d34.png

2080260770_Screenshot2021-04-02at15_58_26.png.8c9134716ecb2affa2f53bc866c32e4e.png

1087273620_Screenshot2021-04-02at15_58_38.png.b9043d6b7995c16a665e91a4254dd1f3.png

 

Telephone App from the Appstore

1122794243_Screenshot2021-04-02at16_34_26.png.1f6d5bb3ab84a69b98d41e40bce81c84.png

 

Here is Kazoo's console.log file

202159540_Screenshot2021-04-02at16_34_58.png.03636a89edab9acd9947e3afe5456205.png

My hosts file in the Mac OS :
=========================
192.168.181.3 aio.kazoo.com aio

=========================


1891857681_Screenshot2021-04-02at16_23_45.png.3dfbcb6bbaf9cbdb3804ddf24431f35c.png
 

Screenshot 2021-04-02 at 15.54.42.png

Edited by Beka Gelashvili (see edit history)
Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, Beka Gelashvili said:

@fmateo05 Thanks for reply. I tried what you suggested and it didn’t work.

I think main problem is that there is no sip device related document in the sip_auth database.

 

881041128_Screenshot2021-04-05at11_35_28.png.f3a8527ceba6e3978fc558e4f5de08e2.png

Screenshot 2021-04-05 at 11.36.08.png

Screenshot 2021-04-05 at 11.37.54.png

Hello.

As inferred by @fmateo05 it seems your Zoiper config is wrong. Your log says username is john@aio.kazoo.com but this should be john@office-dev.aio.kazoo.com based on your sip config.

Username: john

Hostname: office-dev.aio.kazoo.com

Password: 123456789

Outbound Proxy: aio.kazoo.com (or IP address equivalent)

Edited by Balo (see edit history)
Link to comment
Share on other sites

18 hours ago, Balo said:

Hello.

As inferred by @fmateo05 it seems your Zoiper config is wrong. Your log says username is john@aio.kazoo.com but this should be john@office-dev.aio.kazoo.com based on your sip config.

Username: john

Hostname: office-dev.aio.kazoo.com

Password: 123456789

Outbound Proxy: aio.kazoo.com (or IP address equivalent)

Thank you very much!

Changing outbound proxy helped me.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...