Jump to content
2600Hz Community

When using the offcial Centos ISO Im getting a "Waiting for whapps" error and can't get past it.


paulsp
 Share

Recommended Posts

Waiting for whapps to start by polling: /opt/kazoo/utils/sup/sup whapps_controller list_apps

 

It just hangs there. So far I have nailed it down to what seems like a cookie issue. /var/log/kazzo_config looks like this:

Connection to service failed!
Failed to connect to service '*REMOVED*' with cookie 'xBvF5wROKt0jc3yNiVSIPAIGi4U59
sChYRhbnNDEK8v0Y8sffVO7MM57Yd0eQqnR'
  Possible fixes:
    * Ensure the whistle service you are trying to connect to is running on the host
    * Ensure that you are using the same cookie as the whistle node, "./sup -c <cookie>"
    * Verify that the hostname being used is a whistle node

I have noticed I have 2 .erlang.cookie files on my system. One in ~ and another in /opt/kazoo both are different values. I have restarted the install but each time it generates a new cookie values for each file.

 

How can i overcome this issue?

 

Thanks.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...